0%
100%

Psihosocialne okoliščine v primerih življenjsko ogrožajočih zdravstvenih stanj

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili sodelovati v naši raziskavi, ki se nanaša na doživljanje izkušnje življenjsko ogrožajočih zdravstvenih stanj v povezavi z nekaterimi drugimi vidiki vsakdanjega življenja. Raziskava je del projekta »Po kreativni poti do znanja«, ki poteka na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani. Prosimo vas, da izpolnite raziskovalni vprašalnik v nadaljevanju. Izpolnjevanje je povsem prostovoljno, odgovori so anonimni in vsak je pomemben. Izpolnjevanje bo trajalo približno 15-20 minut.

Če želite dobiti povratno informacijo o rezultatih, ki ste jih dosegli, vas vabimo, da ob koncu reševanja navedete vaš e-naslov, kamor boste po izpolnjenem vprašalniku prejeli sporočilo o vaših rezultatih. Ti vam lahko pokažejo, kakšno je vaše stanje na posameznem področju. Na e-naslov vam bo poslano izključno le obvestilo o vaših rezultatih in nič drugega. Opozorilo: Če želite ostati anonimni, navedite anonimni e-naslov. 

Za dodatna pojasnila in informacije v zvezi z raziskavo se lahko obrnete na projektzds2020@gmail.com.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>