0%
100%

RELACIJSKI POGLED NA VZTRAJANJE V DOLGOTRAJNIH PARTNERSKIH ODNOSIH

Spoštovani,

moje ime je Lidija Bašič Jančar in sem študentka doktorskega programa zakonskih in družinskih študij Teološke fakultete v Ljubljani. V okviru doktorske naloge opravljam raziskavo o relacijskem pogledu na vztrajanje v dolgotrajnih partnerskih odnosih. Za uspešno opravljeno delo potrebujem vašo pomoč.

Pred vami je vprašalnik, ki se nanaša na naslednja področja vztrajanja v partnerskem odnosu: zavezanost, intimnost, navezanost, zadovoljstvo in prisotnost otrok. Vsako navedeno področje obsega sklop vprašanj. Vprašalnik je obsežen in posebej obravnava področje zakona oz. partnerstva. Prav zato je raziskava zasnovana tako, da v njej sodelujeta oba partnerja.
Pogoj za izpolnjevanje je, da ste v zakonskem oz. partnerskem odnosu 15 let ali več ter da vprašalnik ločeno izpolneta oba. V ta namen skupaj določita PARNO ŠIFRO, ki je enaka na obeh vprašalnikih in jo vneseta na začetku izpolnjevanja v zato namenjen prostor. 

Izpolnjevanje je povsem prostovoljno in anonimno ter ni nepravilnih odgovorov. Vsi podatki bodo obravnavani kot zaupni v skladu s kodeksom etike v raziskovanju in veljavno zakonodajo.

Izpolnjevanje vam bo vzelo približno 25 min.
Ker vprašanja zahtevajo zbranost in iskrenost, se vam v ta namen lepo zahvaljujem za sodelovanje.


Kontaktni mail: lidija.b.jancar@gmail.com

S spoštovanjem,
Lidija Bašič Jančar


OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>